Copreşedintele PNL Vasile Blaga îl critică pe candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, spunând că acesta este ”cam cel mai bogat candidat” şi că are corturi cât au toate partidele la un loc, adăugând că PNL va face public numele sponsorilor în momentul în care aceştia dau banii şi nu anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vasile Blaga a declarat, vineri, la Piteşti, că PNL are ”foarte mare încredere” în Marian Munteanu, candidatul liberalilor la Primăria Capitalei, precizând că partidul îşi pune semne de întrebare cu privire la acuzele care i se aduc acestuia.

”Domnul Marian Munteanu nu e nici sfânt, nu e nici demon, e un om. E un om în care avem foarte mare încredere, care a spus foarte multe după 1990 în tot ceea ce înseamnă lupta împotriva PSD-ului, a comuniştilor la început, un om care vedem că este atacat fără a i se aduce nicio dovadă pe toate liniile de atac la care este expus. Noi suntem atenţi la toate observaţiile care ni se fac, dar uneori avem şi noi întrebări, mai ales că unele linii de atac sunt dinspre părţi ale societăţii civile care clar susţin un candidat. Şi atunci avem şi noi dreptul de a ne pune semne de întrebare faţă de viabilitatea acestor acuze” a spus Blaga.

Liderul PNL l-a criticat pe contracandidatul lui Munteanu, Nicuşor Dan, arătând că acesta are în Bucureşti corturi ”cât toate partidele laun loc” şi că nu face publice numele sponsorilor săi.

”Am înţeles, toate partidele sunt la fel, toate sunt corupte de sus până jos, toţi membrii lor sunt corupţi, lucru cu care nu pot să fiu de acord şi nu am fost niciodată, dar am văzut şi răspunsurile de ieri ale domnului Nicuşor Dan la un post de televiziune. Până la urmă, din ceea ce face până acum este cam cel mai bogat candidat din Bucureşti. Dacă mergeţi în Bucureşti este împânzit de corturile domniei sale, are cât toate partidele la un loc şi a spus că dânsul nu este sponsorizat de oameni de afaceri, şi eu spun că nimic nu e rău în asta, că se respectă legea, dar că va spune numele celor care îl sposorizează prin 2017, că aşa s-a înţeles cu ei. Noi n-avem ce să ascundem. În momentul în care cineva ne sponsorizează în condiţiile legii, pe masă, facem, declaraţii oficiale. Nu aşteptăm până în 2017” a mai spus Vasile Blaga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.