Liderul PMP Traian Băsescu a participat, sâmbătă, la o reuniune organizată de partidul său la Chişinău, în campania pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, el spunând la final că probabil va închiria o locuinţă aici pentru a veni măcar o dată pe lună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este prima vizită a lui Traian Băsescu la Chişinău după ce a devenit şi cetăţean al Republicii Moldova.

”La ora 09.28, prin punctul de frontieră Albiţa, am intrat în Republica Moldova, pentru prima dată şi ca cetăţean al acestei ţări. Altfel spus, am trecut frontiera din ţara mea în ţara mea”, scria Traian Băsescu, sâmbătă dimineaţa, pe pagina sa de Facebook.

Când a urcat pe scena Filarmonicii din Chişinău, unde s-a desfăşurat reuniunea, Băsescu a spus: ”Azi dimineaţă am plecat din ţară de la mine şi am venit tot în ţară la mine”.

Manifestarea electorală a PMP s-a desfăşurat sub sloganul ”Luptăm pentru unire”, iar Traian Băsescu a avut un discurs axat pe unirea celor două ţări. Participanţii au scandat în mai multe rânduri ”Unire!”.

În final, organizatorii i-au spus liderului partidului că îl mai aşteaptă ”acasă”, Traian Băsescu replicând: ”Cred că o să închiriez o locuinţă să vin măcar o dată pe lună la Chişinău”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.