Preşedintele PMP, Traian Băsescu, critică într-o postare pe contul personal de Facebook programul de guvernare al PSD, pe care îl numeşte ”un program vâlcovian bazat pe iluzia că reducând veniturile şi crescând cheltuielile o ţară poate supravieţui” şi promite că partidul pe care îl conduce ”se va bate să menţină echilibrele macroeconomice ale ţării”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În mod cert, România, cu resursele pe care le are acum, nu poate susţine programul cu care PSD a câştigat alegerile, program pe care Liviu Dragnea îl ventilează şi după alegeri. Bietul de el s-a îndrăgostit atât de tare de propria-i minciună electorală încât va rămâne mulţi ani de acum înainte marcat de ideea că ar fi putut fi premierul unui guvern care să implementeze un program vâlcovian bazat în aplicare pe iluzia că reducând veniturile bugetului de stat şi crescând aberant cheltuielile, o ţară poate supravieţui”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Liderul PMP face apel la partidele de opoziţie să-şi unească eforturile pentru a preveni ”dezastrul ce se prefigurează prin punerea în aplicare a programului lui Dragnea”.

”Până la urmă, noi cei care nu am câştigat alegerile dar suntem în Parlament, avem obligaţia să ne corelăm eforturile şi să facem o opoziţie eficientă pentru a preveni dezastrul ce se prefigurează prin punerea în aplicare a programului fantezist al lui Dragnea.
 Cu sau fără aliaţi politici, PMP va fi un partid care se va bate să menţină echilibrele macroeconomice ale ţării”, a mai precizat Băsescu.


viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.