Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a fost invitat să participe la ceremonia de învestire a noului preşedinte al SUA, Donald Trump, Biroul Permanent al Camerei aprobând în unanimitate deplasarea liderului social-democrat care va avea loc în perioada 17 – 21 ianuarie, a anunţat secretarul Marcel Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am avut şi un memorandum intern cu privire la deplasarea domnului preşedinte Liviu Dragnea. A fost invitat să participe la Washington DC la ceremonia de învestire a celui de-al 45-lea preşedinte al SUA, Donald Trump, şi la evenimentele conexe prilejuite de acest moment. Invitaţia a fost lansată de către vicepreşedintele Comitetului de învestire a preşedintelui. Perioada este 17-21 ianuarie. Normal că a fost aprobată în unanimitate deplasarea domnului preşedinte Liviu Dragnea”, a declarat Marcel Ciolacu.

Deputatul PSD a mai spus că la ceremonia de învestire a lui Donald Trump a fost invitat şi premierul Sorin Grindeanu. 

Pe 20 ianuarie, cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii depune jurământul în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Washington, pe treptele celebrei clădiri a Capitoliului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.