Liderul PMP Traian Băsescu a declarat, joi, la Parlament, că, din acest moment, caută cel mai bun avocat din Republica Moldova pentru a se judeca cu preşedintele Igor Dodon, care a semnat decretul prin care îi retrage cetăţenia moldoveană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Caut cel mai bun avocat din Republica Moldova. Am termen şase luni. Decretul produce efecte după şase luni şi caut avocat şi o să mă judec cu Dodon”, a declarat Traian Băsescu.

Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon a semnat marţi decretul prin care i-a retras cetăţenia moldovenească lui Traian Băsescu. Dodon a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook, precizând că marţi a avut loc şedinţa Comisiei pentru problemele cetăţeniei şi acordării de azil politic de pe lângă preşedintele Republicii Moldova, în care au fost examinate detaliat condiţiiile legale de acordare a cetăţeniei lui Traian Băsescu.

Fostul preşedinte român a reacţionat spunând că decizia lui Igor Dodon este una politică şi a precizat că urmează să se consulte cu avocaţii săi, pentru a decide ce va face în continuare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.