Vrei să afli povestea din spatele unor branduri de succes româneşti (ototo, SanoPass, neakaisa.ro, Calif, Nexus Gaming, OmniConvert, şi alţii)? Oamenii întreprinzători sunt cei care schimbă lumea şi pot aduce bunăstare. Mediul de business poate schimba România. Acesta este principiul care stă în spatele acestei emisiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Cont Propriu este o emisiune cu, pentru, şi despre antreprenori. Se adresează întreprinzătorilor, creatorilor de afaceri sau altor persoane dibace, care îndrăznesc să viseze şi reuşesc să-i molipsească pe cei din jurul lor cu acest curaj.

În fiecare episod vor fi invitaţi oameni de succes, care ştiu ce înseamnă să fii „pe cont propriu”, în business, viaţă, sau urmărind o pasiune. Persoanele şi poveştile lor vor fi cele care vor conta, nu mesajele de marketing ale unor companii.

Radu Bălăceanu şi Răzvan Savu vor fi gazdele acestei emisiuni. Cu experienţă atât în companii mari internaţionale, cât şi în companiile proprii, cei doi prezentatori vor pune întrebările care contează. Intrând în tehnicalităţile motivaţiei de a fi „pe cont propriu”, misiunea lor este să scoată la lumină informaţii pentru alţi români cu un spirit întreprinzător.

Radu Bălăceanu este co-fondator Lifebox.ro, fost Managing Director pentru FoodPanda România şi participant ca speaker în zeci de evenimente HoReCa şi Tech. Radu a fost mentor AVE şi este mentor F&B şi lector SkillLab.

Răzvan Savu este fost Country Manager pentru IDC, o companie de cercetare de piaţă şi Management Consultant, cu o experienţă de peste 10 ani. Răzvan a participat în zeci de evenimente ca speaker şi organizator şi a luat peste 150 de interviuri cu diverşi executivi din România.

Pe Cont Propriu este disponibil din 8 martie, vinerea de la ora 20:00 şi sâmbăta de la 10:00, în reluare, pe Profit News TV şi profit.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.