Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, este audiat, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie, în calitate de suspect, au declarat surse judiciare, pentru News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicolae Robu a ajuns vineri la sediul DNA, pentru a fi audiat într-un dosar de corupţie. Potrivit unor surse judiciare, primarul Timişoarei este audiat de procurori în calitate de suspect.

El a declarat, înainte de a se întâlni cu anchetatorii, că a fost citat telefonic.

FOTO: Inquam Photos / Liviu Florin Albei
FOTO: Inquam Photos / Liviu Florin Albei

"Nu ştiu să vă spun nimic, dar vă garantez că nu am nicio treabă cu corupţia. Asta vă pot garanta", a spus Robu.

Întrebat dacă e vorba de un dosar de mită sau de trafic de influenţă, primarul Timişoarei a răspuns: "Nu ştiu despre ce e vorba. Nu mi-au spus. Nu am emoţii pentru că nu am nicio legătura cu corupţia, cu traficul de influenţă".

Robu a precizat că va face mai multe declaraţii la ieşire.

"Când ies, fără probleme, că nu am ce să vă spun. E chemat şi primarul Ciuhandu şi...", a mai spus Nicolae Robu.

Fostul primar al Timişoarei Gheorghe Ciuhandu, fostul viceprimar Adrian Orza, secretarul Consiliului Local Ioan Cojocari, precum şi alţi funcţionari din primărie au fost trimişi în judecată de DNA, în aprilie 2016, pentru finanţarea ilegală a echipei de fotbal Poli Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.