Răzvan Murgeanu, fost consilier de stat în mandatul lui Traian Băsescu, a fost reţinut, miercuri în jurul orei 1.00, de procurorii DNA, după ce a fost audiat aproximativ 10 ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Răzvan Murgeanu va fi prezentat în cursul zilei de miercuri unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

El a fost adus cu mandat marţi după-amiază la DNA şi audiat timp de aproximativ 10 ore.

Potrivit unor surse judiciare, Răzvan Murgeanu este în atenţia anchetatorilor DNA într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie.

Răzvan Murgeanu a fost, din iunie 2013 până în octombrie 2014, consilier de stat la Administraţia Prezidenţială în mandatul lui Traian Băsescu. Anterior, Răzvan Murgeanu a fost viceprimar al Capitalei din partea PDL şi secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, în perioada în care instituţia era condusă de Elena Udrea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.