Republicanul Donald Trump a început ziua în care va fi învestit în funcţia de preşedinte al Statelor Unite cu o slujbă religioasă la Biserica Episcopală St. John din Washington. Miliardarul republican a sosit alături de soţia sa, îmbrăcată într-o rochie turcoaz, în vreme ce membrii familiei sale au intrat în biserică înaintea cuplului prezidenţial. Marele absent de la acest eveniment rămâne mezinul familiei, Barron Trump, iar presa americană speculează că acesta nu a părăsit locuinţa din Manhattan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biserica Episcopală St. John este situată chiar în apropierea Casei Albe, unde se va îndrepta ulterior miliardarul republican pentru a discuta cu preşedintele Barack Obama înainte de ceremonia de învestire de la Capitoliul SUA.

Donald Trump a ales să poarte obişnuita cravată roşie pentru slujba de la Biserica Episcopală St. John, fiind însoţit de fiica Ivanka Trump şi Jared Kushner - care va deveni consilier de rang înalt la Casa Albă, precum şi de Tiffany Trump.

 

Acest prim eveniment reprezintă o slujbă privată pentru familia prezidenţială, precum şi pentru echipa lui Donald Trump.

CITEȘTE ȘI Donald J Trump devine al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, după o campanie care a divizat profund ţara

Până la 800.000 de persoane ar urma să participe la ceremonia de învestire a celui de-al 45 lea preşedinte al Statelor Unite, careva avea loc pe scările Capitoliului din Washington D.C.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.