România este prezentată că o ţară din lumea a III-a, a cărei situaţie s-a înrăutăţit după aderarea la UE, într-un documentar intitulat “Capcana Europeană”, care va fi difuzat marţi de postul rus de televiziune Rossia 1, relatează UNIMEDIA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jurnaliştii ruşi spun că la Deveselu nu funcţionează conexiunea mobilă, iar oamenii citaţi susţin că nu au simţit nicio schimbare după aderarea ţării la Uniunea Europeană.

Reporterii de la Moscova au filmat imagini dintr-un cartier sărac din Bucureşti, prezentându-l drept un cartier tipic din România.

Reportajul se încheie cu o incursiune în fosta Iugoslavie, acolo unde "din cauza intervenţiei NATO" au fost ucise mai multe persoane, iar economia ţărilor care au ieşit din Federaţia Iugoslavă a fost dusă la pământ, scrie UNIMEDIA.

Potrivit portalului de la Chişinău, “propaganda de la Kremlin şi-a îndreptat armele contra României”. “De la deschiderea bazei militare de la Deveselu, unde sunt amplasate radarele NATO care fac parte din scutul anti-rachetă, media controlată de Moscova nu conteneşte să abordeze România”, afirmă jurnaliştii moldoveni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.