Un oficial din serviciile criminalistice egiptene a declarat marţi că rămăşiţele umane recuperate de la locul prăbuşirii cursei EgyptAir 804 sugerează că la bord a avut loc o explozie, relatează Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Airbusul A320 Egyptair, la bordul căruia se aflau 66 de persoane, a dispărut de pe ecranele radarelor joi dimineaţa, imediat după ce a ieşit din spaţiul aerian grec, în drum de la Paris către Cairo.

Rămăşiţe omeneşti, bagaje şi fragmente de avion au fost recuperate vineri din mare, la aproximativ 290 de kilometri nord de oraşul egiptean de coastă Alexandria.

Agenţia Spaţială Europeană (ESA) a anunţat că un satelit a detectat joi o peliculă de carburant cu o lungime de aproximativ doi kilometri la aproximativ 40 de kilometri sud-est de ultimul loc cunoscut în care s-a aflat avionul.

Cele două cutii negre ale zborului MS804 EgyptAir sunt căutate în continuare, iar cauza prăbuşirii aeronavei rămâne necunoscută.

În cazul în care vor fi găsite intacte, cele două înregistratoare de date vor dezvălui ceea ce s-a spus în cabina piloţilor înainte de prăbuşirea avionului şi informaţii despre starea aeronavei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Citește și...