Un oraş din Germania, Chemnitz (Saxonia), este închis, după ce forţele de securitate au identificat o ameninţare, relatează The Independent. Poliţişti înarmaţi au închis circulaţia şi verifică zona. Ofiţeri înarmaţi au evacuat locuitorii de pe o stradă din Cheimnitz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Reuters, poliţia a demarat operaţiunea din cauza suspiciunilor că persoane necunoscute pregătesc un atac cu bombă.

Un purtător de cuvânt al forţelor de ordine din Saxonia le-a cerut locuitorilor să nu publice fotografii sau imagini de la operaţiune.

“Drumurile importante sunt închise şi sunt necesare evacuări", a spus oficialul.

Sursa: Twitter
Sursa: Twitter

Presa locală afirmă că este vorba de o luare de ostatici de către un bărbat înarmat. Autorităţile nu au confirmat informaţia.

Poliţia germană caută un sirian, Jaber A., suspectat de planificarea unui atentat, care are legături cu operaţiunea de proporţii desfăşurată la Cheimnitz, relatează şi Le Parisien.

Suspectul Jaber A. Sursa: Twitter
Suspectul Jaber A. Sursa: Twitter

Martori au povestit că la un moment dat după sosirea forţelor de ordine s-a auzit o explozie. Poliţia a confirmat deflagraţia pe Twitter şi a explicat că a fost provocată de agenţi pentru a putea intra în locuinţă. Când ofiţerii au intrat în locuinţă, aceasta era goală.

Poliţişti înarmaţi au închis circulaţia şi verificat toată zona.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.