Zeci de poliţişti londonezi au intervenit joi seara la London Zoo, pentru a veni în ajutorul angajaţilor grădinei zoologice după ce o gorilă a evadat din ţarc. Deşi vizitatorii rămân blocaţi în interiorul grădinei zoologice, autorităţile susţin că aceştia nu sunt în niciun pericol, informează The Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest moment, angajaţii înarmaţi cu săgeţi tranchilizate verifică toate ţarcurile din London Zoo.

Se pare că gorila a evadat din ţarc în jurul orei locale 17.16 (18.16 ora României).  London Zoo este situată în centrul metropolei londoneze, în apropierea unor atracţii turistice precum Muzeul Madame Tussauds şi Muzeul Shelock Holmes.

Incidentul are loc la doar câteva luni după ce gorila Harambe a fost împuşcată mortal de angajaţii grădinei zoologice din Cincinatti. Atunci, angajaţii au luat decizia de a ucide gorila după ce un copil nesupravegheat a căzut în ţarcul animalului.

Un purtător de cuvânt nu a putut să confirme dacă angajaţii grădinei zoologice sunt înarmaţi şi cu gloanţe reale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.