Autorităţile britanice au anunţat că un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce a fost împuşcat mortal în timpul unei operaţiuni a poliţiştilor din Yorkshire. Cinci persoane au fost arestate în urma operaţiunii, care a avut loc în apropiere de autostrada M62, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii au intervenit pentru a opri un autovehicul marca Audi, în care era inclusiv bărbatul ucis în timpul operaţiunii din apropiere de M62. Familia acestuia a fost deja informată, iar autorităţile au lansat o investigaţie internă pentru a determina ce a dus la împuşcarea bărbatului.

De asemenea, persoanele arestate în timpul operaţiunii au avut nevoie de îngrijiri medicale pentru răni care nu au fost produse prin împuşcare. Doi dintre suspecţi au fost reţinuţi după oprirea unui al doilea autovehicul în zona Chain Bar din localitatea Bradford.

Niciun poliţist nu a fost rănit în timpul operaţiunii. Autorităţile au precizat că operaţiunea nu are nicio legătură cu terorismul.

Circulaţia a fost oprită pentru mai multe ore în zona unde a avut loc incidentul armat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.