Autorităţile britanice au anunţat că cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, după ce o maşină a lovit mai mulţi pietoni înainte de a se izbi de un zid din cartierul Bellingham, situat în sud-estul metropolei Londra. Accidentul rutier a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei locale 8.20 (10.20 ora României), transmite Standard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Scotland Yard au explicat că maşina a lovit mai mulţi pietoni, care erau în apropierea staţiei de autobuz Catford.

Un martor îşi aminteşte cum o persoană a rămas blocată sub maşină în urma accidentului rutier.

Poliţiştii au anunţat că şoferul a fost reţinut imediat după accident în Bellingham.

În acest moment nu există niciun indiciu cu privire la un posibil incident terorist.

”Este atât de trist, asemenea lucruri se întâmplă întotdeauna pe această bucată de drum. Întotdeauna este un accident sau altceva. Este chiar dureros pentru că noi locuim aici şi vedem întotdeauna asemenea accidente. Mă întreb ce trebuie să se întâmple pentru ca autorităţile să ia acţiune”, a explicat un locuitor din Bellingham.

În acest moment nu se cunoaşte starea răniţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.