Reprezentanţii EgyptAir au anunţat duminică dimineaţa că toate liniile aeriene care operează pe aeroportul internaţional din Cairo au primit o cerere oficială pentru a respecta ordinul executiv semnat de preşedintele Donald Trump şi a interzice îmbarcarea cetăţenilor din cele şapte ţări musulmane vizate în aeronavele cu destinaţia Statele Unite, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, pasagerii sudanezi, yemeniţi, irakieni, iranieni, somalezi, sirieni şi libieni care deţin viză de rezidenţă permanentă sau paşaport diplomatic vor putea să se îmbarce în zborurile spre Statele Unite.

Anterior, Departamentul de Securitate Internă a anunţat că inclusiv deţinătorii aşa-numitelor ”cărţi verzi” - vize de rezidenţă permanentă - sunt vizaţi de ordinul executiv semnat de Donald Trump, care interzice temporar, pentru o perioadă de 90 de zile, cetăţenilor din şapte ţări predominant musulmane să intre în Statele Unite.

Printre cele şapte ţări vizate de interdicţie se numără Irak, Iran, Libia, Siria, Somalia, Sudan şi Yemen.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.