Corpul pilotului avionului militar rus de tip Tu-154 care s-a prăbuşit duminică în Marea Neagră cu 92 de persoane la bord, Roman Volkov, a fost recuperat de scafandri de pe fundul mării, de unde au fost aduse la suprafaţă alte 70 de părţi de cadavre, a declarat o sursă din cadrul serviciilor care aplică legea pentru Tass.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Atunci când au fost ridicate fragmente din fuzelaj, s-a mai găsit un cadavru. După ce a fost ridicat, cadavrul a fost identificat ca fiind al pilotului comandant al avionului Roman Volkov, judecând după însemne”, a declarat această sursă.

Aceeaşi sursă a declarat că au fost recuperate din mare 70 bucăţi cadavre.

Pe de altă parte, scafandri au scos luni de pe fundul mării un fragment din partea de mijloc a fuzelajului, după ce au recuperat, anterior, mai multe fragmente mai mici, în largul staţiunii balneare Soci, de unde a decolat aeronava către Siria, a declarat un purtător de cuvânt al operaţiunii de căutare pentru Tass.

”Până acum, un fragment de patru metri din partea de mijloc a fuzelajului a fost scos de pe fundul mării”, a spus purtătorul de cuvânt, care a adăugat că operaţiunile continuă.

De asemenea, alte două cadavre au fost recuperate, au declarat anterior surse pentru Tass.

”Luni, încă două cadavre şi bucăţi de cadavre au fost recuperate. În total, 13 corpuri au fost recuperate până în prezent în timpul operaţiunii de căutare”, a spus această sursă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.