Bilanţul accidentului de tren din Brooklyn, New York, a crescut la 76 de răniţi, au anunţat Pompierii citaţi de ABC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bilanţul anterior era de 37 de răniţi.

Viaţa niciuneia dintre victime nu este în pericol, au dat asigurări autorităţile. Imagini publicate pe reţelele de socializare arată trenul puţin înclinat pe şine, în gara Atlantic din Brooklyn, extrem de aglomerată, potrivit Associated Press.

Potrivit primelor informaţii, trenul, la bordul căruia se aflau circa 600 de pasageri, a lovit peronul sau parapetul de la capătul şinelor, cu viteză mică, a anunţat Biroul pentru Administrarea Situaţiilor de Urgenţă din New York, citat de ABC News.

 

O femeie care se afla în garnitură a spus că a auzit o bubuitură puternică atunci când trenul a intrat în gară, după care s-a dezlănţuit haosul, iar pasagerii au început să cadă unii peste alţii, ţipând.

O altă femeie a declarat pentru WABC că i s-a părut că trenul circula cu viteză mai mare decât de obicei când a avut loc accidentul, în jurul orei locale 8.30 (15.30 ora României).

Mai multe persoane au fost scoase pe tărgi din garnitură, în timp ce altele îşi ţineau pungi cu gheaţă la cap, pe peron, potrivit AP.

Martori au povestit că au văzut oameni sângerând de la tăieturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.