Barack Obama este nevoit să aştepte, după opt ani de preşedinţie, încă un pic înainte să plece în vacanţă, scrie The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avionul care urma să ia familia Obama de la Washington şi să o ducă în California vineri a fost mai întâi amânat, iar apoi redirecţionat, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Potrivit unor oficiali, aeronava la bordul căreia se afla familia Obama a survolat timp aproximativ 40 de minute Aeroportul Internaţional din Palm Springs, unde o mulţime de curioşi şi fotografi s-au adunat să privească.

În cele din urmă, avionul a fost redirecţionat către baza March Air Reserve, situată la aproximativ 100 de kilometri vest, unde a aterizat la ora locală 17.45 (, ora României), cu o oră întârziere.

Obama a părăsit Washingtonul după ce a asistat, vineri la prânz, la ceremonia de învestire a preşedintelui Donald Trump.

Fostul preşedinte şi familia voia să plece într-o vacanţă cu soare atunci când a părăsit capitala rece, însă sudul Californiei este afectat de o serie de furtuni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.