Autorităţile elene au anunţat marţi dimineaţă că şeful departamentului consular de la Ambasada Rusiei, Andrei Malanin, a fost descoperit mort în locuinţa sa din Atena. Primele informaţii indică faptul că diplomatul rus a murit din cauze naturale, însă poliţiştii au lansat o anchetă pentru a stabili circumstanţele exacte în care a decedat consulul Malanin, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presa elenă a scris că diplomatul rus nu s-a prezentat luni la muncă şi nici nu răspundea la telefon. Andrei Malanin (55 de ani) locuia singur pe o stradă foarte bine păzită din Atena.

Se pare că trupul diplomatului decedat a fost descoperit după ce angajaţii ambasadei au mers împreună cu mai mulţi poliţişti la apartamentul lui Malanin. Însă, uşa apartamentului era încuiată dinăuntru.

Autorităţile elene l-au găsit pe consul întins pe podeaua din dormitor. Se pare că acesta nu prezenta răni vizibile şi nu există dovezi cu privire la un atac.

Moscova a confirmat deja moartea consulului de la Atena.

Moartea lui Andrei Malanin are loc la doar trei săptămâni după asasinarea ambasadorului rus de la Ankara, Andrei Karlov. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.