Autorităţile americane au găsit-o în viaţă pe Kamiyah Mobley, o tânătă răpită în urmă cu 18 ani, atunci când era doar un nou-născut într-o maternitate din Florida. Mobley este acum majoră şi a fost descoperită de poliţiştii din localitatea Walterboro, situată în Carolina de Sud. Între timp, femeia care a crescut-o încă de la naştere a fost inculpată pentru răpire, relatează WKRG News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comandantul Departamentului de Poliţie din Jacksonville, Mike Williams, a precizat că analizele ADN au confirmat identitatea tinerei, care nu a ştiut niciodată că numele ei real este Kamiyah Mobley. Se pare că aceasta este într-o stare bună de sănătate, dar zguduită de întreaga situaţie.

Autorităţile locale au arestat-o pe Gloria Williams (51 de ani), originară din Walterboro, Carolina de Sud. De asemenea, femeia a fost pusă sub inculpare pentru răpire şi încălcare a custodiei.

Familia biologică a primit cu mult entuziasm vestea, dar este decizia tinerei majore dacă vrea să ia legătura cu părinţii săi.

Kamiyah Mobley se născuse de doar opt ore atunci când a fost răpită de Gloria Williams, care a pretins că este asistentă de la Centrul Medical Universitar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.