Autorităţile din Londra se află în alertă teroristă, după ce au descoperit joi o maşină suspectă abandonată în apropiere de o staţie de metrou din centrul capitalei britanice, relatează Daily Express.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 12:53 - Alerta teroristă de la Londra s-a dovedit a fi falsă

Alerta teroristă privind un vehicul suspect abandonat în apropiere de o staţie de metrou din centrul Londrei s-a dovediT a fi falsă, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, citat de Daily Express.

Forţe de ordine importante au fost desfăşurate joi dimineaţă în apropiere de staţia de metrou Blackfriars, aflată în apropiere de cartierul de afaceri City, după ce în zonă a fost găsit un vehicul abandonat.

Imagini publicate pe reţelele de socializare arată o maşină Renault Clio de culoare neagră parcată în partea de sud a staţiei de metrou, pe malul Tamisei.

"Poliţia se află la Bankside, SE1, în urma informaţiilor privind un vehicul suspect”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Poliţiei.

"Ofiţeri specializaţi se află la faţa locului. Ancheta este în curs”, a adăugat ea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.