Poliţia din Liege a evacuat gara Guillemins, în urma unei alerte cu bombă, în timp ce alertele de la Charleroi s-au dovedit false, relatează Le Soir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 18.27: Alerta cu bombă de la Liege s-a dovedit falsă

Alerta cu bombă de la Liege s-a dovedit falsă, au anunţat autorităţile, precizând că nu au detectat nimic suspect, relatează DHnet.

UPDATE 17.37: Alertă cu bombă la Liege; cele de la Charleroi s-au dovedit false

Gara Guillemins şi magazinele din ea au fost evacuate, iar circulaţia feroviară a fost întreruptă.

Alerta a fost declanşată în jurul orei locale 15 (16 ora României), iar forţele de ordine au stabilit un perimetru de securitate în jurul gării, unde face verificări, a anunţat Poliţia.

Între timp, forţele de ordine au anunţat că cele două alerte cu bombă de la Palatul de Justiţie şi de la Gara de Sud din Charleroi au fost ridicate, după ce s-a dovedit că sunt false.

Alertă cu bombă la Palatul de Justiţie din Charleroi, precum şi la una dintre gările din oraşul belgian, relatează La Libre.be.

Mai multe şosele din zonă, printre care Avenue General Michel, sunt închise circulaţiei, iar poliţia, ajutată de câini, intervine atât la Palatul de Justiţie, cât şi la gara Charleroi-Sud.

Palatul de Justiţie a fost evacuat, gara nu.

Forţele de ordine le-au cerut persoanelor din clădirile din jur să nu iasă deocamdată afară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.