Presa belgiană raportează o alertă de securitate ”extrem de gravă” la aeroportul Zaventem din Bruxelles, după ce au apărut informaţii cu privire la prezenţa unor presupuse bombe la bordul a două aeronave, care urmează să aterizeze în scurt timp pe aeroport, scriu Reuters şi Le Derniere Heure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între timp, informaţia a fost confirmată de către procuratura federală.

”Măsuri severe au fost implementate miercuri la aeroportul din Bruxelles, iar organele relevante au primit informaţii despre o ameninţare, care este luată în serios”, a declarat purtătorul de cuvânt al procuraturii federale, Eric van der Sypt.

De asemenea, pompierii au intervenit la faţa locului.

La 22 martie, doi jihadişti ai Statului Islamic s-au detonat în terminalul de plecări ai aeroportului Zaventem din Bruxelles. Atentatul terorist, soldat cu moartea a 32 de persoane şi rănirea câtorva sute, a determinat implementarea unor măsuri de securitate suplimentare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.