Un şofer RATB a intrat cu autobuzul într-un stâlp după ce i s-a făcut rău la volan, sâmbătă seară, pe traseul liniei 455, care face legătura între Capitală şi Facultatea de Fizică de la Măgurele, fiind transportat cu răni uşoare la spital, alături de o altă persoană care, de asemenea, nu a suferit leziuni grave, a declarat pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un şofer RATB care circula pe linia 455 a ajuns, sâmbătă seară, la spital, cu răni uşoare, după ce i s-a făcut rău la volan şi a intrat cu autobuzul într-un stâlp, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu.

O altă persoană a fost, de asemenea, transportată la spital cu o ambulanţă, fără a avea leziuni grave.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a mai spus că în autobuzul implicat în accident se aflau călători, fără a putea preciza numărul lor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.