Un muncitor care lucra la un bloc aflat în construcţie din cartierul Militari din Capitală a supravieţuit, vineri dimineaţă, după ce a căzut de la cel de-al şaselea etaj al clădirii în care lucra, şocul fiind atenuat pentru că a căzut pe un morman de nisip.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânărul a fost preluat de un echipaj de ambulanţă şi, potrivit anchetatorilor, acesta este conştient, şi acuză dureri în zona spatelui. A fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală unde va face mai multe investigaţii medicale.

Secţia 21 de Poliţie şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti au deschis o anchetă. Din primele verificări, potrivit Poliţiei, tânărul nu avea atribuţii în zona din care a căzut. El s-a dezechilibrat când se afla la etajul şase al blocului din cartierul Militari în care lucra. A căzut în gol însă şocul a fost atenuat de un morman de nisip pe care a căzut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.