Un agent de poliţie este cercetat de conducerea Inspectoratului de Poliţie Mehedinţi, după ce a luat parte la protestele faţă de Ordonanţa de Urgenţă nr. 13 a Guvernului. Reprezentanţii IPJ Mehedinţi susţin că a fost începută această verificare în urma unei sesizări împotriva poliţistului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agentul lucrează în cadrul Biroului de Ordină Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Drobeta Turnu Severin, iar în 1 februarie 2017, în afara orelor de program, a luat parte la protestele civice faţă de adoptarea OUG 13/2017.

"La şapte zile după aceea s-a dispus cercetarea mea. Acum, se pare că şi împotriva mea există un abuz. E dreptul meu să particip în timpul liber la mitinguri, nu a fost miting politic”, a declarat Radu Ghenciu.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi a decis să se facă o verificare pentru a se constata dacă agentul Radu Ghenciu a respectat sau nu regulamentele interne ale instituţiei.

"Inspectoratul a fost sesizat cu privire la participarea agentului la acele proteste şi s-a dispus efectuarea de verificări, în vederea stabilirii existenţei sau inexistenţei încălcării vreunei norme interne de către persoana respectivă”, a declarat agentul de poliţie Mădălina Viziru, ofiţer de relaţii publice al IPJ Mehedinţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.