Un bărbat cu vârsta de aproximativ 40 de ani a murit, luni dimineaţă, după ce a alunecat pe scări la staţia de metrou Păcii, Poliţia Capitalei deschizând o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisar-şef Diana Sarca, accidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 7.00, iar la faţa locului au fost trimise echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie.

Conform sursei citate, echipajul medical a încercat resuscitarea bărbatului, care a căzut în timp ce cobora scările la metrou, însă acesta nu a putut fi salvat, astfel că a fost declarat decesul, victima fiind preluată de către reprezentanţi ai IML.

Sarca a mai spus că Poliţia Capitalei a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul în urma căruia bărbatul şi-a pierdut viaţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.