Trei fete cu vârste de 9, 11 şi 13 ani au fost rănite grav, după ce au fost lovite de o maşină, duminică seară, în dreptul localităţii bistriţene Şintereag. Una dintre fete, care se afla în stop cardio-respirator, a fost resuscitată, însă copila este în continuare în stare critică. Celelalte două fete sunt în stare stabilă, toate trei fiind transportate la Spitalul Judeţean din Bistriţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, plutonierul major Marius Rus, fata cel mai grav rănită a fost scoasă din stop cardio-respirator de către medicii sosiţi la locul accidentului, însă se află încă în stare critică, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Bistriţa.

Şi celelalte două fete rănite în accidentul petrecut, duminică seară, în dreptul localităţii bistriţene Şintereag, au suferit leziuni şi traumatisme, însă starea lor este stabilă, şi ele fiind duse la acelaşi spital, a mai precizat Marius Rus.

Potrivit poliţiştilor bistriţeni, accidentul s-a petrecut pe un drum naţional din dreptul localităţii Şintereag, după ce un şofer în vârstă de 21 de ani, din Bistriţa Bârgăului, aflat la volanul unui autoturism cu care se deplasa dinspre Beclean spre Bistriţa,, a lovit şi accidentat trei fete cu vârste de nouă, 11 şi 13 ani care mergeau pe cealaltă parte a drumului, venind din sens opus.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, cercetările fiind continuate de către poliţiştii oraşului Beclean, au precizat sursele citate.

Deocamdată, nu se cunosc împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.