Un tren Metrorex care circula pe magistrala M1 (Dristor - Pantelimon) a rămas blocat, joi seară în subteran, între staţiile Piaţa Iancului şi Piaţa Muncii din Capitală, fiind solicitat sprijinul echipajelor ISU - SMURD pentru evacuarea călătorilor însă, la sosirea acestor echipaje s-a reuşit gararea trenului defect în staţia Piaţa Muncii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ora transmiterii acestei ştiri traficul pe magistrala 1 de metrou este îngreunat, trenurile având o frecvenţă de aproximativ 15 minute.

Trenul defect este, în continuare blocat, în staţia Muncii iar celelalte garnituri circulă în sistem pendular, pe o singură linie în zona staţiei Piaa Muncii.

Potrivit lui Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, pompierii au fost alertaţi de dispeceratul Metrorex în jurul orei 18.45, fiind trimise un echipaj SMURD şi unul specializat în stingerea incendiilor. La aproximativ 15 minute după ce pompierii au ajuns în staţia Piaţa Muncii trenul era deja garat, iar călătorii ieşiseră în siguranţă.

Potrivit martorilor, trenul a rămas blocat între staţii aproximativ 30 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.