Circulaţia pe autostrada Timişoara - Lugoj este blocată vineri, la ora transmiterii acestei ştiri, după ce o maşină cu platformă care transporta mai multe autoturisme a fost lovită de o altă maşină, trei autovehicule căzând pe şosea. O persoană a fost rănită uşor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş, Mugurel Ioja, a declarat, pentru News.ro, că accidentul rutier a avut loc, vineri după amiază, pe autostrada Timişoara – Lugoj, în apropierea localităţii Izvin din judeţul Timiş.

”Şoferul unei maşini cu platformă pe care erau transportate mai multe autoturisme a frânat, nu se ştie din ce motive. Un alt conducător auto a venit din spate, l-a lovit şi trei maşini de pe platformă s-au prăbuşit pe şosea şi s-au distrus. Pompierii au intervenit pentru degajarea şoselei”, a declarat Ioja.

În urma accidentului o persoană a fost uşor rănită.

Traficul pe Autostrada Timişoara - Lugoj, în zona în care s-a produs accidentul, este blocat, potrivit poliţiştilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.