Circulaţia rutieră pe DN 1A Ploieşti - Braşov este întreruptă, joi seară, pe ambele sensuri, după ce un autotren a rămas în pană, iar din rezervor s-a scurs motorină pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri. Pompierii şi drumarii intervin pentru curăţarea şoselei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, DN 1A este impracticabil, joi seară, în zona Cheia - Măneciu, la graniţa dintre judeţele Prahova şi Braşov, după ce din rezervorul unui TIR s-a scurs motorină pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri.

În urma incidentului, autorităţile au decis închiderea drumului întrucât pe tronsonul afectat de scurgerea de combustibil se alunecă şi există riscul producerii de accidente.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii asigură securitatea zonei, urmând ca drumarii să cureţe drumul.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că TIR-ul a rămas în pană şi are o defecţiune, nefiind vorba despre un accident. 

DN 1 A face legătura între Ploieşti şi Braşov pe ruta Vălenii de Munte - Cheia - Săcele şi este ciruclat în special de vehiculele de mare tonaj care nu au acces pe DN 1 în timpul săptămânii ziua şi în perioada weekend-ului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.