Un automotor cu două vagoane a deraiat, marţi seară, între localităţile Sânnicolau Mare şi Cenad, din judeţul Timiş, în urma accidentului nefiind persoane rănite. Circulaţia feroviară în zonă nu este afectată, aceasta fiind o linie secundară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor CFR, un accident feroviar a avut loc între localităţile Sânnicolau Mare şi Cenad, din judeţul Timiş, după ce unul dintre cele două vagoane ale unui automotor a sărit de pe şine, iar al doilea a deraiat parţial.

Sursele citate au arătat că în momentul în care trenul a deraiat, garnitura nu avea viteză mare, iar cei trei călători care se aflau în tren nu au fost răniţi.

Reprezentanţii companiei care operează pe această linie urmează să aducă la locul accidentului o macara pentru repunerea pe şine a garniturii.

Traficul pe calea ferată între Sânnicolau Mare şi Cenad nu este perturbat, întrucât linia este una secundară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.