Preşedintele unei secţii de votare din comuna Beciu, judeţul Teleorman, a fost schimbat din funcţie deoarece era băut, Autoritatea Electorală Permanentă hotărând înlocuirea sa după ce poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au pus să sufle în etilotest şi au constatat că reclamaţiile membrilor biroului electoral se confirmă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Teleorman, preşedintele secţiei de votare numărul 96 din comuna Beciu a fost înlocuit din funcţie deoarece duminică dimineaţă a venit băut la secţie, ceilalţi membri ai biroului electoral sesizând acest fapt.

În urma reclamaţiilor, poliţiştii s-au deplasat la secţia de votare respectivă, constatând, în urma testării cu aparatul etilotest, că acesta băuse. Prin urmare, după prânz Autoritatea Electorală Permanentă a decis înlocuirea lui din funcţie.

Tot în judeţul Teleorman, un candidat din partea USR a reclamat că în comuna Bogdana alegătorii sunt aduşi cu maşinile la vot, sesizarea find înantată către Poliţie, au precizat reprezentaii BEJ Teleorman. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.