Un bărbat în vârstă de 42 de ani a murit, sâmbătă, după ce s-a răsturnat cu tractorul în timp ce exploata material lemnos pe raza Ocolului Silvic Falcău, în judeţul Suceava, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru ucidere din culpă şi neluarea măsurilor de siguranţă şi securitate în muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 13.30, pe raza Ocolului Silvic Falcău, din judeţul Suceava.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea şi a rămas prins sub utilaj, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Ionuţ Epureanu.

”Bărbatul era din Brodina şi exploata material lemnos într-o partidă autorizată pe raza Ocolului Silvic Falcău, pentru o societate din Brodina. Utilajul pe care îl conducea în pădure s-a răsturnat. A fost prins sub utilaj şi a murit pe loc”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi neluarea măsurilor de siguranţă şi securitate în muncă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.