Patru persoane au fost rănite, joi seară, după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe drumul naţional 14, la ieşirea din municipiul Mediaş, din judeţul Sibiu. Din primele informaţii, accidentul s-a produs din cauză că una dintre maşini a intrat pe contrasens. La ora actuală, traficul rutier este complet blocat în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au anunţat că două maşini s-au ciocnit frontal pe drumul naţional 14 la ieşirea din municipiul Mediaş către Sibiu.

"Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs din cauza pătrunderii pe contrasens. Patru persoane au fost rănite, iar traficul în zonă este complet blocat”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat că la accident intervin mai multe echipaje, inclusiv cel de descarcerare şi o ambulanţă de transport victime multiple.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.