Şase persoane au fost rănite în urma unui accident produs sâmbătă pe Centura Capitalei, în care au fost implicate două tiruri, doi răniţi fiind duşi la spitalele Floreasca şi Elias. Circulaţia a fost blocată pe Centura Capitalei în urma accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Ilfov, accidentul a avut loc pe Şoseaua de Centură, pe sensul de mers spre Otopeni, un tir intrând într-un autocamion aflat în faţă, din cauza nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers.

Şase persoane au fost rănite în urma accidentului, dar patru dintre acestea au refuzat să fie duse la spital, primind îngrijiri la faţa locului de la echipajele SMURD, a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa.

Celelalte două persoane au fost preluate cu ambulanţe SMURD şi duse la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi Spitalul Elias din Capitală. Persoana transportată la Spitalul Floreasca are un traumatism cranio-cerebral minor şi contuzii toracice. În cazul persoanei care a fost dusă la Spitalul Elias, din primele investigaţii rezultă că ar fi suferit o fractură la un picior, a precizat Opriţa.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, traficul pe Şoseaua de Centură a Capitalei, între localităţile Otopeni şi Tunari, blocat în urma accidentului, a fost reluat, o perioadă circulaţia desfăşurându-se îngreunat în zona accidentului, din cauza numărului mare de autovehicule. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.