Un nou strat de zăpadă s-a aşternut pe platoul Bucegi, iar temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius. În imaginile publicate pe reţelele de socializare de Meteoplus se vede cum totul este acoperit de un stat de omăt de câţiva centimetri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A nins din nou, duminică, în Munţii Bucegi, un strat de zăpadă proaspătă de câţiva centimetri aşternându-se pe platoul Bucegi. Meteoplus a publicat imagini care arată peisajul hibernal de la munte deşi este aproape de jumătatea lunii mai.

Turiştii care au urcat la altitudini mari în zilele acestea au publicat şi ei imagini şi au povestit, pe reţelele de socializare, că au trecut prin mai multe anotimpuri, în timpul unei drumeţii care a durat doar câteva ore.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

”A fost o zi cu de toate pentru că am prins ploaie, ninsoare, grindină, ceaţă şi soare, dar asta a făcut traseul şi mai impresionant” a descris un internaut drumeţia pe care a făcut-o în acest weekend, pe un grup dedicat iubitorul muntelui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.