Pachetul suspect din toaleta publică a Palatului de Justiţie din Baia Mare ”avea elementele unui dispozitiv explozibil improvizat”, dar nu reprezenta un pericol deoarece nu avea explozibil, a anunţat purtătorul de cuvânt al SRI. Obiectul a fost ridicat de către pirotehnişti, iar cazul a fost preluat de procurori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pirotehniştii SRI au verificat pachetul suspect care se afla în toaleta publică a Palatului de Justiţie din Baia Mare, constatând că dispozitivul semăna cu o bombă, dar nu avea material explozibil, astfel că nu prezenta un pericol.
 
”Pachetul avea elementele unui dispozitiv explozibil improvizat  (fire, led luminos etc.). În urma inspecţiei echipei pirotehnice a SRI s-a constatat că nu prezintă pericol, nu conţine material explozibil”, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea.
FOTO: Inquam Photos / Ghita Porumb
FOTO: Inquam Photos / Ghita Porumb
 
Acesta a adăugat că deja cazul a fost preluat de către procurori.
 
Un pachet suspect a fost descoperit, miercuri dimineaţă, în toaleta publică a Palatului de Justiţie din Baia Mare, în urma unui apel anonim la 112, potrivit presei locale.
 
La faţa locului s-a deplasat o echipă de pirotehnică de la SRI, iar personalul a fost evacuat, traficul în zonă fiind restricţionat.
FOTO: Inquam Photos / Ghita Porumb
FOTO: Inquam Photos / Ghita Porumb
 
Deocamdată persoana care a anunţat la 112 prezenţa pachetului suspect în toaleta Palatului de Justiţie nu a fost identificată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.