Un om de afaceri din Timişoara, în vârstă de 48 de ani, a fost ucis, marţi seară, cu mai multe lovituri de cuţit, în propria locuinţă, principalul suspect fiind chiar concubina sa, o tânără de 18 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, un om de afaceri din Timişoara, în vârstă de 48 de ani, a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit, cel mai probabil, în urma unei dispute cu concubina sa, o tânără de doar 18 ani.

Din primele informaţii reiese că tânăra a luat mai multe cuţite din bucătărie şi s-a repezit la bărbat, pe care l-a injunghiat mortal. După ce l-a văzut prăbuşit pe podea, fata a sunat la numărul de urgenţe 112.

Ajunşi la locul incidentului, medicii nu au mai putut să îi salveze viaţa bărbatului, constatând decesul acestuia.

Poliţiştii criminalişti au găsit în jurul cadavrului trei cuţite, iar victima avea cinci lovituri în zona pieptului. Şi tânăra era rănită la un braţ, astfel că a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul, care este patronul unei spălătorii auto din Timişoara, trăia de aproximativ doi ani alături de cea care se presupune că l-a înjunghiat.

Apropiaţii celor doi au declarat că fata era în depresie şi că de câteva săptămâni urma un tratament în acest sens.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut crima.

La ora transmiterii acestei ştiri, anchetatorii continuă cercetările la faţa locului, iar tânăra ar urma să fie dusă apoi la audieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.