O persoană a murit şi alte opt au fost rănite, sâmbătă seară, în urma unui accident produs în comuna suceveană Brodina, după ce două autoturisme s-au ciocnit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, a declarat pentru News.ro că accidentul a avut loc pe un drum comunal pietruit din localitatea Brodina, două autoturisme ciocnindu-se frontal.

În urma impactului, o persoană a murit, iar alte opt au fost rănite.

La sosirea echipajelor de intervenţie, două persoane erau încarcerate, una dintre ele - un bărbat de 79 de ani - fiind inconştientă. În pofida manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Celelalte opt persoane rănite, dintre care patru în stare gravă, au fost transportate la spitalul din Rădăuţi, medicii urmând să stabilească dacă va fi necesar transferulacestora la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Găleată a precizat că în urma accidentului a fost activat planul roşu de intervenţie, în zonă fiind trimise şapte ambulanţe, inclusiv autosanitara pentru transport victime multiple. pentru preluarea răniţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.