O femeie a murit, iar un copil a fost grav rănit, sâmbătă noaptea, în urma unui incendiu care a izbucnit la un apartament dintr-un bloc din Strada Dristorului din Capitală. Copilul a fost găsit în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat de echipele de intervenţie sosite la faţa locului, iar la această oră este transportat cu ambulanţa la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU aflaţi la faţa locului, incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul 1 al unui bloc din Strada Dristorului.

În momentul izbucnirii incendiului, în apartament se aflau trei persoane - două femei şi un copil. Una dintre femei a reuşit să iasă din locuinţă, însă cealaltă a murit.

Copilul, de aproximativ 10-12 ani, a fost găsit de echipele de intervenţie în stop cardio-respirator, iar în urma manevrelor s-a reuşit resuscitarea acestuia. Copilul are arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului, iar la această oră a fost preluat de ambulanţă şi este transportat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, au precizat reprezentanţii ISU.

Şi femeia care a reuşit să se salveze va fi transportată la spital pentru investigaţii.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost lichidat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.