Un incendiu a izbucnit, miercuri, la o fabrică din municipiul Botoşani, 14 persoane care se aflau în interior reuşind să se salveze. La faţa locului intervin cinci autospeciale de pompieri, focul cuprinzând acoperişul, pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit în jurul orei 11.00, la acoperişul unei hale de turnătorie care aparţine unei fabrici de prelucrări metalice din municipiul Botoşani, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Cinci autospeciale de pompieri s-au deplasat la faţa locului, la sosirea acestora incendiul manifestându-se pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 de metri pătraţi.

Conform sursei citate, a existat pericolul producerii unei explozii, deoarece cuptorul din hală era alimentat cu gaze naturale.

Cele 14 persoane care se aflau în hală în momentul izbucnirii incendiului au reuşit să iasă singure înainte să sosească pompierii, nefiind victime.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii lucrează la lichidarea incendiului.

În sprijinul pompierilor din Botoşani au venit două echipaje de la Detaşamentul Dorohoi, care sunt pregătite să intervină în cazul în care este nevoie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.