Un tânăr de 30 de ani a fost operat de urgenţă, joi, în Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central din Capitală având o tăietură de şase centimetri lungime în talpă şi două ligamente rupte la piciorul drept. Tânărul susţine că incidentul a avut loc, marţi seara, la un tobogan din complexul de agrement Therme Bucureşti. Reprezentanţii complexului confirmă că a existat un incident şi spun că investighează ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sebastian Găman a povestit pentru  News.ro că marţi seara a ales să-şi petreacă timpul liber în complexul de agrement „Therme Bucureşti”.

„M-am dat într-un tobogan de două persoane. La aterizare m-am lovit de marginea toboganului şi m-a tăiat pe picior. Am o tăietură de şase centimetri, până la os şi două ligamente rupte”, povesteşte tânărul de 30 de ani.

El a explicat că a ales să meargă la spital cu prietenii de familie cu care venise, deoarece sângera puternic şi s-a temut că ambulanţa va ajunge târziu.

Tânărul a fost operat, joi, în Spitalul de Urgenţă Universitar Militar Central şi în prezent se află în secţia de Ortopedie a Unităţii de Primiri Urgenţe.

Contactaţi de agenţia de presă News.ro reprezentanţii complexului de agrement au confirmat că a existat un incident.

„În acest moment investigăm şi noi ce s-a întâmplat şi vom reveni cu mai multe detalii”, transmit reprezentanţii Therme într-un răspuns pentru News.ro.

Potrivit propriei descrieri de pe pagina de web, Therme este cel mai mare centru de wellnes, relaxare şi entertainment construit de la zero din Europa.

UPDATE 21.15: Therme Bucureşti: Personalul medical din cadrul centrului i-a acordat toate îngrijirile necesare tânărului accidentat

Personalul medical din cadrul centrului Therme Bucureşti i-a acordat toate îngrijirile tânărului accidentat marţi seară, acesta refuzând pe proprie răspundere transportul la un centru de investigaţie specializat, sub argumentul consultării unui medic cu care se află într-o relaţie de prietenie, au transmis, joi seară, reprezentanţii Therme Bucureşti, la solicitarea News.ro.

"În cursul serii de marti, 22 noiembrie, un vizitator s-a prezentat alături de patru prieteni la cabinetul medical din cadrul centrului Therme Bucureşti, acuzând o accidentare. Personalul medical i-a acordat toate îngrijirile necesare, acesta refuzând pe proprie răspundere transportul la un centru de investigatie specializat, sub argumentul consultării unui medic cu care se află într-o relaţie de prietenie", transmit reprezentanţii Therme Bucureşti.

Ei mai susţin că sistemele de siguranţă de la Therme Bucureşti respectă şi exced toate reglementările la nivel naţional şi european, fiind certificate suplimentar, inclusiv de TÜV Germania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.