Mai mulţi europarlamentari români au declarat pentru News.ro că au ajuns la Bruxelles încă de luni sau în cursul dimineţii de marţi, înainte de atentatele care au avut loc în aeroportul internaţional, iar atmosfera din Parlamentul European este încordată, lumea sunându-şi cunoştinţele şi urmărind evenimentele la televizoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai mulţi europarlamentari români şi-au început săptămâna de lucru, la Bruxelles, la Parlamentul European, unii plecând încă de luni din Bucureşti sau în cursul dimineţii de marţi. 

Europarlamentarul Norica Nicolai a declarat pentru News.ro că a ajuns la Bruxelles încă de luni, pentru că avea în program o reuniune importantă. 

”Noi suntem bine, toţi membrii echipei mele sunt aici, au ajuns încă de ieri”, a spus europarlamentarul liberal. 

Norica Nicolai a povestit că toţi cei aflaţi în Parlamentul European încearcă să afle dacă cunoscuţii lor sunt în afara pericolului.

”Toată lumea stă şi se uită la televizor, sună la prieteni, cunoştinţe”, a spus ea, precizând că acţiunile PE se desfăşoară conform programului, până în prezent. 

Şi europarlamentarul MP Siegfried Mureşan a declarat pentru News. ro că a ajuns la aeroportul din Bruxelles în cursul dimineţii, pentru a pleca spre ţară. 

”Eu am plecat azi dimineaţă spre Bucureşti, la 6.30. În aeroport totul era bine, era calm, ca într-o zi normală. Eu ar trebui să mă întorc în această seară în Bruxelles. Rămâne de văzut dacă vor redeschide aeroportul până diseară”, a declarat Mureşan.

 

Deputaţii sunt şocaţi”, a declarat pentru News.ro şi eurodeputatul Cristian Preda. El a declarat pentru News.ro că, deocamdată, activitatea în Parlamentul European se desfăşoară normal.

 

”Atentatele s-au produs la 4 luni după ce a început căutarea autorilor de la Paris şi la 4 zile de la prinderea suspectului nr 1”, a mai afirmat Preda.

 

El a spus, de asemenea, că eurodeputaţii urmăresc presa belgiană, dar că deocamdată activitatea în PE se desfăşoară conform programului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.