Un elev de 16 ani de la un liceu din Râmnicu Vâlcea a ajuns la spital, miercuri dimineaţă, după ce a fost tăiat la gât cu un briceag de către un coleg cu un an mai mare, incidentul având loc pe holul şcolii cu puţin timp înainte de prima oră de curs.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un adolescent, elev la Liceul Tehnologic ”Magheru” din Râmnicu Vâlcea, a ajuns la spital cu o tăietură la gât, în urma unui conflict pe care l-a avut cu un coleg cu un an mai mare.

Inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, Andra Bică, a declarat pentru News.ro că incidentul a avut loc pe holul liceului, în jurul orei 7.30, înainte de prima oră de curs.

În urma unui conflict spontan, cei doi elevi au început să se certe, iar băiatul de 16 ani a fost tăiat la gât de către colegul său cu un an mai mare. 

Adolescentul rănit a fost transportat la spital.

”Principala noastră preocupare este ca elevul să fie bine. Ulterior, vom decide măsurile care trebuie luate în urma acestui incident. O echipă de la ISJ va merge la unitatea de învăţământ, însă deocamdată ne preocupă starea copilului”, a spus Bică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.