Doi muncitori care lucrau pe platforma industrială Petrotel Lukoil din Ploieşti au fost răniţi, marţi după-amiază, suferind arsuri de gradele unu şi doi la mâini şi la torace după ce s-au opărit cu abur în timp ce demontau o vană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul de muncă a avut loc, marţi după-amiază, pe platforma rafinăriei Petrotel Lukoil din Ploieşti, unde îşi desfăşoară activitatea mai multe societăţi comerciale din industria petrolieră.

Primele informaţii de la faţa locului arată că doi muncitori, cu vârste de aproximativ 60 de ani, au suferit arsuri de gradele unu şi doi în zona membrelor superioare şi a toracelui, după ce au fost opăriţi cu abur în timp ce desfăceau o vană.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, care au constatat că cei doi au arsuri pe suprafeţe cuprinse între şapte şi zece la sută din corp.

Inspectorarul Teritorial de Muncă urmează să stabilească dacă cei doi bărbaţi erau angajaţi ai rafinăriei sau ai uneia dintre firmele care au contract cu Petrotel Lukoil, precum şi condiţiile în care aceştia s-au opărit cu abur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.