Un bărbat în vârstă de 75 de ani a murit şi alte două persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc duminică dimineaţă, în municipiul Constanţa, maşina în care se aflau cei trei intrând într-un stâlp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Poliţiei Constanţa au declarat că, duminică, în jurul orei 6.30, un bărbat în vârstă de 35 de ani din localitatea Zorile, conducea un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanţa. La un moment dat, el a pierdut controlul volanului, iar maşina a pătruns pe sensul opus, intrând într-un stâlp de beton. 

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 77 de ani, din Constanţa, pasagerul din dreapta faţă, a murit. Şoferul şi o femeie de 31 de ani, din localitatea Viile, pasageră pe banchetă din spate, au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Pentru scoaterea persoanei decedate din autoturism a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.