Şoferul care a provocat accidentul de la Constanţa soldat cu moartea unui adolescent şi rănire altor cinci persoane a fost dus, miercuri, din arestul Poliţiei Judeţene Constanţa la spital, după ce a acuzat probleme de sănătate înainte să fie dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, fusese reţinut, marţi seară, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului. El se afla în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa, iar miercuri urma să fie dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, bărbatul a acuzat mai multe probleme de sănătate, a fost consultat de medicul care are în grijă persoanele din arestul preventiv, stabilindu-se că are un puseu de tensiune.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Astfel, a fost chemată o ambulanţă, iar bărbatul le-a spus cadrelor medicale să îl doare capul şi are dureri intercostale, cel mai probabil acestea fiind efecte ale accidentului de luni seara.

El a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale.

Luni seara, bărbatul de 27 de ani conducea un autoturism Mazda pe bulevardul Aurel Vlaciu din municipiul Constanţa, iar la un moment dat, el a virat la stânga şi a lovit un autoturism BMW care circula din sens opus.

În urma impactului, autoturismul Mazda s-a rupt în două, iar jumătatea din spate a maşinii a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni. Şoferul din Mazda a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi a mers acasă, de unde a solicitat o ambulanţă.

Trei persoane din autoturismul Mazda, două în vârstă de 16 ani şi şoferul, au fost rănite. De asemenea, au fost răniţi cei doi bărbaţi aflaţi pe trotuar, toate persoanele rănite fiind transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, unul dintre tinerii de 16 ani a murit la spital, în pofida eforturilor medicilor de a-l resuscita. Patru dintre răniţi au rămas internaţi, trei la Secţia de Chirurgie, iar celălalt la Ortopedie.

Bărbatul aflat la volanul autoturismului Mazda nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Niciunul dintre cei doi şoferi nu consumase băuturi alcoolice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.