Cei doi tineri care au bătut cu pumnii şi cu picioarele un alt tânăr pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, scena fiind filmată şi postată de internet, au fost reţinuţi de poliţişti, pentru loviri sau alte violenţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu puţin timp în urmă, cei doi tineri din Cluj au fost retinuţi de poliţişti pentru loviri sau alte violenţe, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, anunţă Poliţia Română pe pagina de Facebook.

De asemenea, Poliţia mulţumeşte oamenilor pentru implicare, în condiţiile în care înregistrarea cu tânărul bătut a fost distribuită pe Facebook de sute de persoane, astfel încât identificarea agresorilor să fie cât mai rapidă.

Poliţiştii clujeni au deschis o anchetă după ce pe internet a apărut un filmuleţ în care un tânăr de 18 ani este bătut crunt cu pumnii şi cu picioarele de alţi doi tineri, pe o stradă din Cluj-Napoca. 

Pe înregistrarea publicată pe internet se poate vedea cum cei doi agresori îl lovesc pe tânărul de 18 ani în special abdomen şi în cap şi cum acesta începe să sângereze. În tot acest timp, victima stă întinsă pe jos, încercând să îşi protejeze capul cu mâinile.

Incidentul a avut loc duminică, pe strada Fabricii de Zahări din Cluj-Napoca, şi a fost filmat de un alt tânăr.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu în acest caz, după ce au văzut filmuleţul pe internet. Luni, tânărul bătut a mers la Poliţie şi a depus plângere penală împotriva agresorilor.

”Victima, în vârstă de 18 ani, a depus plângere în după-amiaza zilei de luni. După incident, aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde primeşte îngrijiri medicale. Cercetările se fac pentru infracţiuni contra integrităţii corporale, dar în funcţie de raportul medico-legal se va stabili încadrarea juridică”, declara Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj.

Ea preciza că unul dintre agresori a fost deja identificat, cei doi fiind din Cluj-Napoca. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.